Partits en directe Canal YouTube FBCV
Galeria d'imatges
Estadístiques

Júnior Femení ja té a tots els seus campions de la temporada 2021-2022. València Basket es va fer amb el títol autonòmic en la recent Fase Final i aquest dissabte s'han decidit els campions en Preferent i 1a Zonal: són Picken Claret i UBE Castelló CBC.

UBE Castelló CBC ha sigut el primer a alçar el trofeu de campió de les Finals Sènior i Júnior Femení que se celebren durant tot el cap de setmana a Massanassa. I ho ha fet després d'imposar-se a Gesgraph Cabo Mar en Júnior Femení 1a Zonal (53-48).

Després d'una primera meitat molt igualada, UBE Castelló CBC va posar una marxa més després del pas per vestuaris. Ferms arrere i amb una bona selecció d'accions ofensives, van cobrar els primers avantatges en el marcador i van saber conservar eixa xicoteta renda durant la resta del partit tot I l'esprint final del Gesgraph Cap Mar que va fer perillar per moments la victòria castellonenca.

En la final Júnior Femení Preferent, Picken Claret s'ha imposat a KPS Vital Jovens L'Eliana. Les jugadores de Claret van dominar el xoc en tot moment i al descans ja administraven una renda prou important com per a afrontar amb molta tranquil·litat una segona meitat que serviria per a confirmar la seua victòria amb el resultat final de 64-45.

MVP Junior Femenino 1ª Zonal: Eva Piñero (UBE Castellón CBC)
MVP Junior Femenino Preferente: Ana Sánchez y Elena Patricia Zafra (Picken Claret).

Dissabte 21 de maig
Júnior Femení 1ª Zonal: UBE Castellón CBC 5348 Gesgraph Cabo Mar (estadística)
Júnior Femení Preferent: Picken Claret 6445 KPS Vital Jovens L’Eliana (estadística)

Diumenge 22 de maig
10:00 h. Sènior Femení Preferent: CB Castellón – CB Terralfàs-Ifach Calpe
12:00 h. Sènior Femení Autonòmic: Facsa Vila real BC – Globeenergy NBF Castelló