Amb el Pazo dos Esports com a escenari i dos de les millors plantilles de la competició a un costat i a l'altre de la pista, la Final de la Copa Princesa d'Astúries compta amb tots els ingredients per a poder exercir com un dels primers al·licients del 2021 en les Competicions FEB.

Un encontre que, com no podia ser d'una altra manera, comptarà amb un equip arbitral d'excepció després de la designació de tres àrbitres que saben molt bé el que és dirigir partits importants en el bàsquet espanyol.

Una afirmació que es compleix a la perfecció en el cas de l'àrbitre FBCV Francisco José Zafra, l'àrbitre que llançarà a l'aire la pilota inicial del partit i que compta amb 22 temporades d'experiència a la seua esquena. Un col·legiat que ha dirigit fins i tot en la Lliga Endesa i que compta amb dues participacions en la Copa de la Reina de la LF Endesa durant les seues edicions de 2013 i 2015.

Guillermo Ríos i Eric Carrera completaran el trio arbitral d'un encontre que enfrontarà al Leche Río Breogán amb el HLA Alacant divendres que ve 22 a partir de les 19.30 h.