Estrenem el mes de febrer i ho fem amb el nou calendari de clínics en línia del Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es corresponent als dos pròxims mesos.

El 22 de febrer tindrem a Jaume Tormo per a construir línies defensives, el 6 de març comptarem amb José Sánchez per a abordar el desenvolupament de la creativitat a través de les tasques d'entrenament i els dies 20 i 21 de març gaudirem de dos tallers pràctics amb Jota Cuspinera: Dirigint en l'entrenament i Dirigint en el partit.

  • 22 de febrer. Jaume Tormo. Construint línies defensives
  • 6 de març. José Sánchez. Desenvolupament de la creativitat a través de l'entrenament
  • 20 de març. Jota Cuspinera. Dirigint en l'entrenament
  • 21 de març. Jota Cuspinera. Dirigint en el partit

Totes aquestes activitats se celebraran en format online. Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.

I recorda que també pots continuar formant-te com a entrenador a través de #fbcvBlog, on periòdicament es publiquen articles que també desgranen aspectes específics del nostre esport; i amb la Biblioteca FBCV al nostre Canal YouTube.