El Programa de Formació Continua per a entrenadors/es afronta la recta final de la temporada i ho farà amb tres nous clínics en línia per als quals ja s'ha obert la inscripció corresponent.

Tots ells se celebraran durant el mes de juny. El 4 de juny analitzarem amb Nuria Fonts com construir un equip guanyador. L'11 de juny estarem amb Montse Cascalló per a abordar els estils d'entrenament i el seu impacte en l'autoconfiança dels jugadors/es. I el 20 de juny serà Sergio Vicente qui desenvoluparà l'activitat “Joc sense pilota. Presa de decisions”.

  • 4 de juny. Nuria Fonts. Com construir un equip guanyador
  • 11 de juny. Montse Cascalló. Estils d'entrenament i impacte en l'autoconfiança
  • 20 de junio. Sergio Vicente. Juego sin balón. Toma de decisiones

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.

A més, recorda que també pots continuar formant-te com a entrenador a través de #fbcvBlog, on periòdicament es publiquen articles que també desgranen aspectes específics del nostre esport; i amb la Biblioteca FBCV al nostre Canal YouTube.