El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV inaugura en plena forma el nou any 2023. Dues activitats online ens esperen ja només entrar en aquest mes de gener.

El dia 3 de gener es durà a terme un Clínic sobre l'entrenament del tir en Minibasket. Esdeveniment que estarà protagonitzat per Héctor Sánchez, graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i entrenador en les categories de formació del Joventut de Badalona. La formació té com a objectiu reflexionar, analitzar i plantejar diferents escenaris del tir en categoria minibasket. Partirem de la necessitat de potenciar el tir en aquesta categoria i ens centrarem en processos que com a entrenadors tenim al nostre abast per a millorar i potenciar l'acció de tir.

I l'endemà, el 4 de gener, ens centrarem en les eines per a millorar l'autoestima. Comptarem per a això amb Alberto Moraleda, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, amb àmplia experiència en equips de formació i amb persones amb diversitat funcional. Amb Alberto abordarem el concepte de l'autoestima com un aspecte clau en l'entrenament, on apareguen eines i estratègies que l'entrenador disposa o pot crear per a generar i promoure que els jugadors milloren la seua autopercepció i en conseqüència que la seua autoestima siga més estable.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.