Galeria d'imatges

Aquest dimarts s'ha celebrat en el Col·legi Lope de Vega de Torrent una de les activitats paral·leles programades amb motiu de l'Eurobasket València 2021, “El EBW 2021 va al col·le!”.

Les llegendes Fernando Romay i Ana Belén Álvaro han sigut els conductors d'un acte que ha congregat a un nombrós grup d'alumne d'aquest centre educatiu, així com a representants dels clubs locals, UBF Torrent i NB Torrent, i una nodrida representació d'autoritats: l'alcalde de Torrent, Jesús Ros; el diputat d'Esports, Andrés Campos; i les regidores d'Esports i Educació de Torrent, Susi Ferrer i Patricia Sáez. Tots ells han sigut rebuts per la directora del centre, Pilar Moreno, i la resta de personal docent del col·legi, que s'ha mostrat molt participatiu durant tota la jornada.

Des de primera hora del matí s'han estat realitzant tallers formatius del Programa “Recicla amb els 5 sentits”, impulsat per IMEDES (Institut Mediterrani per al Desenvolupament Sostenible). I a continuació, Romay i Ana Belén Álvaro han compartit amb tots els xiquets i xiquetes moments molt divertits entorn del bàsquet, parlant sobre els valors que transmet, posant en pràctica diferents jocs i exercicis, i explicant-los tots els detalls sobre l'Eurobasket que se celebrarà a València. A més, amb el valor afegit que Ana Belén Álvaro va estar precisament una de les integrants de la Selecció que va conquistar en 1993 la primera medalla d'Or per a Espanya en un Eurobasket.

Aquesta ha sigut la primera de les visites de “El EBW 2021 va al col·le”, una iniciativa que continuarà en els pròxims mesos dins del Programa d'Activitats Paral·leles que organitza la FEB amb la col·laboració de la FBCV al llarg de tota la Comunitat Valenciana.