Galeria d'imatges

L'activitat El EBW va al col·le! continua acostant el nostre esport als escolars de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'una acció emmarcada en el Programa d'Activitats Paral·leles de l'Eurobasket Women València 2021 que ha tingut com a principals protagonistes a les llegendes Fernando Romay i Ana Belén Álvaro.

Tots dos han compartit el matí d'aquest dimarts amb els alumnes del CEIP Sant Miquel de Llíria, donant-los a conéixer que la localitat edetana va ser precisament l'escenari d'un dels majors èxits espanyols en competició europea. Concretament, s'ha recordat l'Eurolliga Femenina que el Dorna Godella va guanyar en el Pavelló Pla de l’Arc, un equip que va tindre Ana Belén Álvaro entre els seus integrants.

Sobre això han parlat durant l'activitat la pròpia protagonista i els representants del CEB Llíria, amb el seu president Vicent Faubel al capdavant, així com el tinent d'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i la regidora d'Esports, Vallivana Murgui, que també s'han acostat a l'activitat per a mostrar tot el seu suport a aquesta iniciativa promoguda per la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) en col·laboració amb la FBCV i en la qual participa activament IMEDES (Institut Mediterrani per al Desenvolupament Sostenible) a través dels seus tallers formatius del Programa “Recicla amb els 5 sentits”.

A més del EBW va al col·le!, al llarg de la Comunitat Valenciana se celebraran altres nombroses activitats promocionals del nostre esport, com el Plaza 3×3 que es convocarà en els pròxims dies o els clínics de formació per a entrenadors.