Coosur Betis, València Basket, Joventut de Badalona i C.B. Genovés han oferit un gran espectacle de bàsquet cadet durant l'últim cap de setmana en Genovés. Enguany, i després de tant de temps sense poder oferir aquest tipus de campionats, l'assistència de públic ha sigut molt més nombrosa que en edicions anteriors, amb un Pavelló d'Esports ple i que confirmava el que s'esperava després de l'interés que havia despertat el cartell d'equips d'aquesta dihuitena edició, però també per les ganes dels aficionats de viure aquests esdeveniments.

Cal destacar el bon paper realitzat pel C.B. Genovés Júnior, que ha sigut un molt digne competidor malgrat les diferències existents, encara que ha sigut l'edició en la qual l'equip local més puntuació ha aconseguit. “Gràcies als xavals per l'esforç i la dedicació i sobretot per ser un grup de gent amb el qual realment val la pena estar”, serien les paraules del seu entrenador Andrés Llopis en finalitzar el Torneig.

La disputa de la final, entre el Joventut i el Coosur Betis, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Després del partit del dia anterior en què Joventut ja va guanyar als sevillans per 81 a 74, en la final el resultat va caure de la mà dels blanquiverds (84-73). Destacar que el Betis torna guanyar després que en 2014 ho fera com a Cajasol Sevilla. Un torneig que cada vegada va agafant més solidesa i importància a nivell estatal… El trofeu al jugador més valuós del Torneig va ser per al jugador del Coosur Betis Rafa Romero, jove de gran talent i amb grans condicions tècniques i físiques.

La direcció del Club ha manifestat que “des del Club Bàsquet Genovés volem donar les gràcies als equips participants i als seus tècnics, així com també als membres col·laboradors, que sense ells no seria possible la realització del Torneig: Ajuntament de Genovés, Patrocinadors i Sponsors, als àrbitres i oficials de taula, al “speaker” Pasqual Navarro, al càmera del Club, als reporters gràfics, als conductors dels vehicles, als pares, i com no, a la gent que de manera desinteressada fa possible un cap de setmana d'autèntic vertigen”.