Les Competicions 2023-2024 continuen definint el quadre de seus en les quals es decidiran els campions de lliga. Cocentaina, Agost i Manises són les noves poblacions que també albergaran les Fases Finals i Finals que coronaran als millors equips de la temporada, tot això després de l'acord aconseguit entre la FBCV i els respectius ajuntaments que han mostrat la seua decisió d'apostar pel bàsquet de formació.

  • Agost acollirà les Finals Sènior i Júnior Femení
  • Cocentaina serà la seu de les Finals Infantil i Cadet IR Preferent i de les Finals Infantil i Cadet IR 1a Zonal
  • Manises tornarà a ser el punt de reunió per als més xicotets de les nostres competicions: les Finals IR Benjamí.

Estes seus se sumen a les que ja es van donar a conéixer fa unes setmanes:

  • Nules i Segorbe albergaran les Fases Finals Autonòmiques Masculines. A Nules es disputarà la Fase Júnior Masculí i a Segorbe les Fases Cadet i Infantil.
  • Pego i Ondara acolliran les Fases Finals Autonòmiques Femenines. A Pego tindran lloc les Fases Júnior Femení i Infantil Femení, mentres que a Ondara se celebrarà la Cadet Femenina.
  • Canals serà la seu de la Fase Final de 1a Divisió Masculina i de les Finals Infantil i Cadet 2a i 3a Zonal

Només resta per anunciar on tindran lloc les Finals IR Aleví d'esta temporada, així com la Fase Final 1a Divisió Femenina, que se celebra en col·laboració amb la Federació de la Regió de Múrcia i que ja ha publicat les seues condicions d'organització.

Les tres províncies de la Comunitat Valenciana podran viure per tant de primera mà algun dels grans esdeveniments de bàsquet que se celebraran en els pròxims mesos per a coronar als triomfadors de la temporada 2023-2024. Totes les Finals i Fases Finals, a més, s'emetran en directe a través del Canal YouTube FBCV amb la retransmissió d'InGame Produccions, partner audiovisual de la Federació.