En aquesta convocatòria, una de les entitats premiades va ser el Club Bàsquet Genovés per la seua implicació i treball en el foment de l'esport femení i inclusiu. El CB Genovés porta des de fa moltes temporades lluitant per a tindre equips femenins en totes les seues categories, un treball que ha donat els seus fruits quant a nombre de xiquetes que juguen a bàsquet i a nombre d'equips femenins que formen part del club. “No ha sigut fàcil, gens fàcil, però un club com el nostre en el qual s'utilitza l'esport com a eina educadora havia de tindre equips femenins en totes les categories, i ho hem aconseguit. Estem convençudes que l'esport és un bon medi per a mostrar a xiquetes i xiquets que el gènere no és condició per a fer esport, i una prova són les més de 60 xiquetes que juguen a bàsquet en el nostre club. Ens sentim orgulloses de tindre equips femenins des d'alevins fins a sènior i ésser un referent esportiu per a elles”.

En esta convocatoria, una de las entidades premiadas fue el Club Baloncesto Genovés por su implicación y trabajo en el fomento del deporte femenino e inclusivo. El CB Genovés lleva desde hace muchas temporadas luchando para tener equipos femeninos en todas sus categorías, un trabajo que ha dado sus frutos en cuanto a número de niñas que juegan a baloncesto y a número de equipos femeninos que forman parte del club. “No ha sido fácil, nada fácil, pero un club como el nuestro en el que se utiliza el deporte como herramienta educadora tenía que tener equipos femeninos en todas las categorías, y lo hemos conseguido. Estamos convencidas que el deporte es un buen medio para mostrar a niñas y niños que el género no es condición para hacer deporte, y una prueba son las más de 60 niñas que juegan a baloncesto en nuestro club. Nos sentimos orullosas de tener equipos femeninos desde alevines hasta senior y ser un referente deportivo para ellas”.

Aquest lliurament de la IV Edició dels premis 25 N de la Mancomunitat La Costera – Canal es va dur a terme en el saló de plens d'aquesta institució i a ella va assistir la presidenta de la Mancomunitat, Maria José Tortossa, qui va fer lliurament del premi al CB Genovés, representat per una de les jugadores de l'equip júnior, Abril Salinas, que només acabar l'acte comentava que “el bàsquet a Genovés té una missió amb les generacions més joves, i és educar en la igualtat. L'esport no té gènere i aquest és un missatge que el club del qual jo forme part porta com a lema. Un club que ensenya bàsquet sense tindre en compte si eres xiqueta o xiquet i que dona oportunitats per igual diu molt del que ets pots trobar quan formes part d'ell: educació, educació i educació. Amb l'educació hem de construir un món millor”.

Al llarg dels anys i després de diferents campanyes al voltant del 25N i de la promoció de l'esport femení, ha arribat aquest reconeixement. El bàsquet a Genovés és una oportunitat per a col·laborar en construir una societat més justa, i premis com aquests ens donen una espenta a continuar obrint camí.