Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el CB Genovés va realitzar la presentació del seu Torneig Nacional Cadet Femení de Bàsquet. Un torneig que es presenta de manera intencionada en un dia important i amb un marcat caràcter reivindicatiu per la igualtat.

Des del club el missatge era ben clar: “si el club ha apostat per a oferir bàsquet a totes aquelles xiquetes que així ho desitgen i organitza tornejos en categoria masculina, també ho ha de fer en categoria femenina. Des d'aquesta temporada tots dos campionats, al costat de l'aleví del mes de juny, formaran part del calendari de tornejos que el CB Genovés oferirà als aficionats al bàsquet de formació”.

A la presentació d'aquesta primera edició del torneig han acudit Emili Lloret, primer Tinent Alcalde i Regidor d'Esports, i Laia Soler, com a representant de totes les jugadores del C.B. Genovés

Aquest Torneig Nacional se celebrarà el pròxim cap de setmana del 25, 26 i 27 de març i tindrà el mateix format que el masculí, un cartell de 4 equips que jugaran tots contra tots per a posteriorment disputar les finals el diumenge 27 de març.