Amb les Finals IR Minibasket, ja coneixem a tots els campions de lliga en la temporada 2021-2022, una campanya en la qual el bàsquet ha tornat en gran a les pistes.

Feia temps que no gaudíem de la festa de les finals i aquesta temporada ho hem pogut tornar a fer en un total de sis seus que s'han convertit en els punts de reunió del bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Vam començar el 21 i 22 de maig a Massanassa i La Vall d'Uixó amb les Finals IR Preferent i Sènior i Júnior Femení, vam continuar el 28 i 29 de maig amb les Finals IR Zonal a Calp i Alacant, i aquest passat cap de setmana vam tancar el calendari de finals a Canals i Manises amb les categories Minibasket. A més, un Dia del Mini Prebenjamí i també els actes de lliurament de trofeus als campions i subcampions 2020-2021 i 2021-2022 han format part dels esdeveniments programats en totes i cadascuna d'aquestes sis seus. I en aquest sentit, ja pots gaudir de la galeria de fotos de les últimes seus: Canals i Manises.

Fotos Día del Mini Prebenjamín Canals
Fotos Entrega de Trofeos Canals

Fotos Día del Mini Prebenjamín Manises
Fotos Entrega de Trofeos Manises

I el Trofeu Federació 2022 posarà el fermall d'or a aquesta extraordinària temporada amb les Finals que se celebraran en les pròximes setmanes.