Descarrega't tota la informació
Accedeix al l'apartat web del Trofeu Federació 2023

I quan acabe la lliga? A eixa pregunta dona sempre resposta el Trofeu Federació, la competició pensada per a tots aquells/es que volen continuar gaudint del nostre esport durant un mes més.

I com es desenvolupa aquesta competició? El primer a destacar és que se celebraran tres edicions diferents de manera simultània:

  • Castelló
  • València
  • Alacant

El Trofeu Federació 2023 arrancarà el 6-7 de maig amb una Fase de Grups a una sola volta, amb els equips agrupats per proximitat geogràfica i amb totes les jornades en cap de setmana. El sistema de competició premiarà els millors conjunts amb la classificació per als huitens de final. I a partir d'ací, avançarem en les eliminatòries fins a arribar a la final en cada categoria.

La competició contempla totes les categories, des de Benjamí fins a Sènior, incloent també la categoria preinfantil per a ajudar als joves jugadors en la seua transició des de Minibasket fins a Infantil.

En el Trofeu Federació, tu tries el teu nivell, independentment de la categoria en la qual hages participat en la Lliga Regular. Però això sí, en Sènior Masculí s'ha aprovat enguany una limitació per als jugadors amb llicència FEB o 1a Divisió Masculina. Consulta tots els detalls!

Inscripcions fins el 25 d'abril.