Aquest pròxim cap de setmana arranca la segona volta en Sènior i Júnior Femení. Repassem els equips que afronten com a líders aquesta recta final cap a la Fase Campionats.

Una de les competicions més destacades ara mateix és la que es desenvolupa en el Nivell 2 de Júnior Femení, on s'ha decidit ni més ni menys que els quatre equips que optaran al títol de la Copa Júnior Femení Preferent i a un probable ascens de categoria. Els aspirants seran NBF Castelló, Bàsquet Comenius, Blansa CBF Port Sagunt i CB Sant Blas Alacant B.

Tots ells optaran la pròxima campanya al Nivell 1 de Júnior Femení, competició que en aquests moments lideren València Basket Academy i Caixa Popular UPB Gandia en espera que es resolguen els partits pendents que va caldre ajornar a causa de la pluja.

I en Nivell 3 de Júnior Femení, CB Borriana va superar a Bàsquet Morvedre i podria afrontar el cap de setmana com a líder del Grup A si guanyara aquest divendres a CB Gil Comes Vinaròs. En els Grups B i G, el primer lloc és cosa de dos: CDSC Godella Blanc i CB Aldaia d'una banda i CB Patronat Bocairent i Muro Bàsquet per l'altra; Maristes València domina els grups C i D; i CBM Benifaió, Adesavi B i Esport Base Benissa encapçalen la resta (encara que en aquest últim cas amb CB Tacte Social Pedreguer amb un partit menys).

Pel que fa a les competicions Sènior Femení, en 1a Divisió Femenina el centre d'atenció el tenim en el Grup B, on Hotel Maya FLBA i CB Terralfàs Delfín Natura tenen pendent el seu enfrontament directe pel primer lloc. Eixa mateixa igualtat la trobem en el Grup C amb dos equips murcians: Odilo FC Cartagena i UCAM Murcia. Mentrestant, en el Grup A és València Basket B qui domina en solitari.

En Sènior Femení Autonòmic, entren com a líders a la segona volta els equips CB Burjassot, NB Paterna B, Miarco Petraher i CB Jorge Juan Mármoles Bolmax; i en Sènior Femení Preferent ho fan CBC Quart-Manises, CB Bétera, Picanya Bàsquet Futurpiso, CB L'Horta Godella B, CB Grau, Alpesa CB Tavernes, Dénia Bàsquet, Adesavi B i Assessorament Tècnic de Cultius CB Oribasket. A destacar la situació que ens trobem en el Grup B de Sènior Femení Autonòmic, amb una de les competicions més igualades que es recorden, amb fins a cinc equips empatats en la lluita per la primera plaça.

Descarrega l'App Oficial FBCV i segueix tots els resultats.