El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV tanca l'any 2022 amb una activitat molt participativa de la qual han sigut part activa els jugadors, les famílies i els entrenadors. L'ocasió ho mereixia, ja que es tractava de dirimir la importància de l'esport com a base de l'educació. I al capdavant de l'activitat, Jesús Escribano, mestre d'Educació Primària i entrenador de Nivell 2 amb àmplia experiència en categories de formació.

Durant la seua exposició, Jesús Escribano va remarcar el fet que aprendre a competir estarà relacionat amb la presa de decisió, el respecte i l'empatia, la responsabilitat, la perseverança i la tolerància a la frustració.

D'altra banda, es van realitzar debats entre jugadors, famílies i entrenadors entorn del bàsquet per a conéixer el sentit de per què els esportistes practiquen el nostre esport i com els agradaria que fora la seua experiència, a més de reflexionar sobre si la formació està renyida amb el rendiment.

Amb aquesta activitat es tanca el calendari d'accions formatives de l'any, però amb l'inici de 2023 vindran noves formacions, totes elles online:

  • 3 de gener. Héctor Sánchez. L'entrenament del tir en Minibasket
  • 4 de gener. Alberto Moraleda. Eines per millorar l'autoestima
  • 19 de gener. Gabriel Loaiza. Temps mort: solucions tàctiques

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.