Agost i Calp han completat tres intenses setmanes en les quals el bàsquet ha sigut la pedra angular sobre la qual ha girat l'activitat de tots dos municipis. Tres setmanes en les quals, fruit del conveni signat amb la FBCV per a ser seu 2022-2023, han rebut a centenars d'aficionats procedents de tota la Comunitat Valenciana amb l'afany de viure en directe la lluita pel títol de campió autonòmic en les categories Júnior, Cadet i Infantil.

Jornades de convivència i de conéixer molt millor dues localitats que s'han bolcat en l'organització de les diferents Fases Finals, amb la seua corporació municipal al capdavant. A Agost, l'alcalde Juanjo Castelló ha manifestat la seua satisfacció per albergar aquests esdeveniments “que venen a posar en valor les instal·lacions esportives que tenim i que ens permeten portar bàsquet de primer nivell”. I en eixa línia s'ha pronunciat també Ana Sala, alcaldessa de Calp, que ha valorat “el gran impacte que té per a Calp poder ser seu d'esdeveniments d'aquest tipus, un impacte molt important per a l'hostaleria i la restauració, a més de l'impuls que suposa a la promoció esportiva”.

Tant l'Ajuntament de Calp com l'Ajuntament d'Agost han tingut la gentilesa, a més, d'obsequiar als Millors Jugadors de cada Fase Final amb un detall típic de la seua població, trets distintius que jugadors/es i aficionats han pogut conéixer millor en aquests dies de competició.

Els clubs locals, CB Ifach Calpe i Club Basket Agost, així com l'empresa Hidraqua, també han tingut una implicació màxima en el desenvolupament d'aquests esdeveniments esportius que a més han pogut seguir-se íntegrament a través del Canal YouTube FBCV.