El Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es de la FBCV tornarà a comptar amb Jorge Franco, Basketball Operations Europa i Orient Mitjà de la NBA, i amb experiència en el bàsquet de formació com a entrenador de pedrera del Reial Madrid, de categories inferiors FEB i de les seleccions de la Comunitat de Madrid.

El tècnic impartirà un Clínic aquest dijous 23 de març a les 17.30 h. sobre sistemes de joc en funció de les necessitats dels jugadors. La formació té com a objectiu assumir la necessitat de conéixer les característiques dels jugadors per a definir i estructurar sistemes de joc que permeten un desenvolupament complet de les habilitats dels jugadors per a afrontar un campionat. Tot això aplicat a través d'un exemple pràctic amb un equip en categories de formació.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.