El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV no només aborda temàtiques tecnicotàctiques o amb implicació directa en el joc, sinó que també se centra en els aspectes que envolten a l'esport i que com a entrenadors/es és de vital importància que sapiem controlar i gestionar per a contribuir a una formació integral dels nostres jugadors/es.

En aqueixa línia, aquest dilluns 29 de maig comptarem amb Lucía Gili, graduada en Psicologia amb màster en Psicologia i Coaching Esportiu i màster en Psicologia General Sanitària, amb experiència en diferents entitats esportives.

Ens endinsarem en la igualtat i respecte en la pista, ensenyant com identificar la situació actual en les pistes a partir de la conversa amb jugadors i jugadores i definint estratègies amb les quals contribuir a aqueixa igualtat.

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.