La Selecció Femenina treballa des de l'inici d'aquesta setmana en l'Eurobasket que es disputarà a València entre el 17 i 27 de juny. Una cita que l'equip de Lucas Mondelo prepararà jugant un total de sis encontres amistoso. Els dos primers seran a Tolosa davant França el 23 i 24 de maig. Però l'arribada del mes de juny portarà altres quatre partits en territori espanyol per als quals ja s'ha posat a la venda un nombre limitat d'entrades. Els aficionats que ho desitgen poden adquirir les seues entrades per a veure a la Selecció Femenina en aquest enllaç: https://feb.entrades.plus/entrades/gira2021

Després dels últims mesos marcats per la pandèmia, les cites de Còrdova i València suposaran el retorn del públic a les Seleccions Nacionals. En el cas de València, serà l'últim torneig de preparació abans de l'Eurobasket Femení que es jugarà en la capital valenciana. El Pavelló Font de Sant Lluís serà testimoni d'un Espanya-Turquia el dijous 10 (20.30 hores) i d'un España-Itàlia el dissabte 12 (20.30 hores). El divendres 11 faran el propi Turquia i Itàlia. El preu de les entrades per a aquest triangular se situa entre els 10 i els 20 euros.

Tots els partits de la Gira de preparació, inclosos els de França, també podran seguir-se en directe a través de Teledeporte.