El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV va comptar aquest divendres amb la presència de Raúl Lozano, seleccionador Cadet Femení de la Comunitat Valenciana.

En un nou Clínic online, el tècnic es va endinsar en la construcció de la defensa, destacant aquells aspectes que són clau per a tindre èxit. Així, l'entrenador va donar molta importància a la variabilitat en l'entrenament de la defensa des de l'acció del 1×1 al col·lectiu, establint la defensa del 1×1 com a recurs inicial sobre el qual anar evolucionant a situacions més complexes. Al mateix temps, Raúl Lozano va concedir molt de valor a la gestió del nombre d'estímuls, havent de ser aquests progressius i adaptats al context de joc i situació tàctica-tècnica que volem aconseguir.

Nombrosos entrenadors van participar en aquesta activitat en la qual el seleccionador va plantejar també diferents tasques que van ajudar a la construcció del balanç defensiu.

Un sessió de treball molt completa que segur ha servit als assistents per a ampliar coneixements i aprofundir en la implantació dels conceptes defensius en els seus equips.

En breu, el Programa de Formació Contínua per a entrenadors convocarà les noves activitats online, però recorda que també pots seguir amb la formació a través dels articles que es publiquen en #fbcvBlog sobre diferents aspectes de la labor de l'entrenador/a.