El Pavelló Cobert Municipal de la Magdalena de Novelda acull diumenge que ve 25 de setembre des de les 18:00h el XXIII Memorial Román Torregrosa, un encontre que el Club Bàsquet Jorge Juan, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports, recupera després de huit anys sense celebrar-se.

El Memorial de Bàsquet Román Torregrosa, tradicional encontre de pretemporada del club verd-i-blanc que tornarà a celebrar-se en el Pavelló de la Magdalena després de diversos anys d'absència, enfrontarà al CB Jorge Tártaros Gonzalo Castelló i al SCD Carolines abans de l'inici de la competició de la Lliga EBA, categoria que estrenarà l'equip de Novelda la pròxima temporada.

El partit, en el qual també s'homenatjarà les figures dels antics jugadors del club Morote i Adelina, a través dels trofeus al màxim anotador i millor jugador del partit respectivament, servirà com a punt d'inici per a una temporada en la qual l'equip de bàsquet de la ciutat competirà, després del seu ascens, en la categoria nacional de la lliga EBA.

Carlos Vizcaíno, regidor d'Esports, ha agraït el treball del CB Jorge Juan per recuperar el Memorial, “esdeveniment amb molta tradició a Novelda que no es pot perdre”, i ha desitjat sort al club verd-i-blanc en la seua nova marxa en categoria nacional.

Per la seua part Pedro Ortiz Abadía, director esportiu del CB Jorge Juan, ha mostrat la seua “satisfacció i il·lusió per recuperar un memorial tan important per al bàsquet local i per l'inici d'una temporada molt il·lusionant per al club i el bàsquet de Novelda”. A més Ortiz ha recordat que abans del Memorial, a les 16:00h, el sènior femení es jugarà en el Pavelló la classificació a les finals de Lliga Valenciana, una competició que es disputarà a Novelda.