Valencia Basket estrena una nova temporada de L’Alqueria Coach Experience, activitat que donava el tret d'eixida la passada temporada. Un programa que forma part de l'àmplia oferta existent de formació en el Club com les jornades d'entrenadors o els seminaris transversals, tot això sota l'empar de la Càtedra de Bàsquet al costat de la Universitat de València.

Com a novetat, si l'any passat era un entrenador l'encarregat de dirigir totes les jornades, esta edició seran tècnics de diferents departaments de L’Alqueria del Basket els qui participen cada setmana. Els entrenadors que ho desitgen tindran l'oportunitat d'assistir als Coach Experience, que inclouen:

  • Assistència a un entrenament d'un equip de pedrera a peu de pista (45 minuts)
  • Col·loqui i torn de preguntes amb l'entrenador (15 minuts)
  • Dossier amb material didàctic en format PDF

Estos són els pròxims horaris i entrenadors confirmats:

  • 24 octubre de 19:00 a 20:45 (pedrera masculina) Vicent Revert
  • 15 novembre de 18:15 a 19:15 (preparació física) Víctor Perez
  • 12 desembre de 19:00 a 20:45 (pedrera femenina) Marta Sorlí

A més, l'activitat comptarà com a hores de pràctiques per als alumnes dels cursos d'entrenador FBCV. La formació també serà certificada i acreditada per la Càtedra de Bàsquet de la UV.

Inscripción
La inscripción para estas formaciones ya está abierta con un precio de una jornada por 10€. También existe la opción de contratar un pack de 3 jornadas por 24€. Inscríbete a través de este enlace.

Servei d'informació gratuït
El Whatsapp de Formació d'Entrenadors de València Basket tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:

  1. Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  2. Escriu "entrenador" per a sol·licitar el servei.

3. Accepta les bases legals.