El bàsquet femení tenia una de les cites més importants de la temporada aquest dissabte. S'enfrontaven en el Pavelló de la Universitat de València els dos equips de la Comunitat en Lliga Femenina2: Picken Claret i Fustecma NBF Castelló.

Molts aficionats en les graderies i un gran ambient de bàsquet per a seguir en directe un derbi molt esperat. Potser per això als dos equips els va costar trobar el ritme de joc i es va arribar al final del primer quart amb una baixa anotació (empat a 9). Però  les jugadores es van anar entonant a poc a poc i especialment les visitants van posar una nova marxa i es van llançar cap a una victòria que confirmarien en la segona meitat, aguantant els intents de remuntada de les locals per a emportar-se el triomf final per 54-66.

Amb aquest triomf, Fustecma NBF Castelló se situa en la segona posició del Grup B amb un balanç d'11 victòries i 4 derrotes, mentre que Picken Claret és huité amb el mateix nombre de partits guanyats i perduts (7). Tots dos conjunts estan completant una gran temporada i ara tots els aficionats confien que en aquesta segona part de la lliga continue eixe bon nivell que permeta continuar aspirant a tot en Lliga Femenina2.