El TAU Castelló tornarà a comptar, una temporada més, amb tota l'energia renovable provinent del sol que genera Valfortec. Luis García, President del club, i Fidel Roig, Director General de Valfortec, van segellar fa només uns dies en les oficines que la companyia castellonenca té al costat del Ciutat de Castelló (Complex Boera Park) l'acord de patrocini que vincula a les dues entitats.

D'aquesta manera, la companyia castellonenca d'energies renovables tornarà a figurar com un dels patrocinadors principals del club tauleller en la vigent temporada. Amb la recent renovació, Valfortec acumula ja més d'una dècada sent un dels patrocinadors de referència del club. El president de l'entitat esportiva castellonenca, Luis García, afirmava sentir-se “molt satisfet en renovar el contracte de patrocini amb una empresa tan arrelada ja en el club com Valfortec, que ja porta quinze temporades donant-nos suport”. A més, també va voler remarcar que “és important comptar amb una empresa de gran prestigi com és el cas de Valfortec”.

D'altra banda, des de l'organització empresarial, Fidel Roig també va mostrar la seua alegria en prolongar el patrocini un any més. Aquest va reflectir que “tant el club com l'organització porten ja diversos anys caminant de la mà, ja que existeix una correlació de valors compartits i això és important”.

Una de les accions que figuren dins del contracte de patrocini és lluir la marca Valfortec en una de les perneres frontals dels pantalons del primer equip. Aquesta acció es porta implementant ja des que va arrancar la competició en la qual juga el TAU Castelló, la LEB Or. La marca Valfortec també és visible en altres suports diferents de comunicació que l'equip implementa en el seu dia a dia, des de les tanques publicitàries de la pista fins a les posteriors photocall per a les rodes de premsa. La vinculació de Valfortec amb l'esport no és gens nova, ja que la companyia porta secundant des de pràcticament els seus orígens a clubs de diferents disciplines esportives com el Nados Castelló en natació o el propi TAU Castelló en el bàsquet.