Arriba la segona jornada de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket, amb la Universitat de València, de la temporada 22-23. La primera cita del nou any tindrà com a protagonista a Fabián Téllez dijous que ve 26 de gener. El tècnic compartirà els seus coneixements sobre “Disseny de tasques. Sinergies ofensives”. Una xarrada que se celebrarà en la pista central de L’Alqueria des de les 20:30h a les 22.00.

Enguany tots els inscrits rebran de part de David Calero, col·laborador de la Càtedra, material digital relacionat amb la temàtica tractada en el clínic. I com és habitual, les hores continuaran sent vàlides per als cursos d'entrenador de FEB i FBCV.

Sobre Fabián Téllez
Téllez es un entrenador español con una amplia trayectoria en baloncesto masculino y femenino, tanto en categorías de formación como profesional. Sus primeros pasos fueron en varios clubes de Cataluña, consiguiendo sus primeros éxitos destacados en el Sarrià, con el que consiguió el ascenso a Liga Femenina 2. Posteriormente pasó varias temporadas con el senior masculino del Barna, donde llegó a entrenar en EBA, hasta que en la 16/17 se incorporó al Femení Sant Adrià con el que disputó la Liga Femenina y se clasificó para la Copa de la Reina. En la temporada 18/19 firmó por el Mann Filter Casablanca, al que clasificó para los playoffs de la Liga Femenina. En la temporada 20/21 pasó a formar parte del Barça como entrenador del Junior A masculino, con el que llegó hasta la final del Adidas Next Generation de la Euroliga y ganó el Campeonato de España Junior. Su última experiencia fue con el filial del Baskonia, al que consiguió ascender a LEB Plata en la campaña 21-22. Con la selección española tiene dos bronces, uno en el Europeo U16 en 2018 y otro en el Mundial U19.

Inscripció
La inscripció per a aquest clínic ja està oberta amb un preu de 12 euros i es pot dur a terme en el següent enllaç.

Servei d'informació gratuït
El Whatsapp de Formació d'Entrenadors de València Basket tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:

  1. Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  2. Escriu "entrenador" per a sol·licitar el servei.
  3. Accepta les bases legals.