Continuen les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet de L’Alqueria del Basket també el mes de març. Aquesta jornada, organitzada com sempre al costat de la Universitat de València i el suport de Bankia, tindrà com a convidat a Daniel Gómez Otero.

El próximo miércoles 17 de marzo a las 20:00h, el entrenador español ilustrará a los técnicos presentes en un clínic que se podrá seguir tanto de manera presencial en L’Alqueria del Basket –si la situación sanitaria lo permite- como online, una de las novedades del programa de este año. Se puede ver en directo y en diferido. Aquellos entrenadores que quieran validar las horas con los cursos de la FBCV deben verlo en directo.

Daniel Gómez Otero compartirá sus conocimientos sobre la materia “Jugando desde el bloqueo indirecto”, una opción ofensiva que ofrece muchas posibilidades en el ataque.

Daniel és entrenador individual de desenvolupament de jugadors interiors de lliga ACB, Eurolliga i NBA i ara mateix treballa de “International Scout” en la franquícia Phoenix Suns. Entre les seues experiències anteriors a Espanya, ha sigut entrenador ajudant del Movistar Estudiants d'ACB, Director Esportiu de Bàsquet Torrelodones, a més de Tutor i coordinador de l'àrea tàctica de l'Escola d'Entrenadors de la Federació de Bàsquet de Madrid. A nivell internacional, ha sigut entrenador de Portland Trail Blazers en Training Camp Summer League i entrenador en NBA Basketball Without Borders i Jordan Brand Classic.

La participació en la xarrada compta enguany com a novetat amb la certificació de la Universitat de València. D'altra banda, es continua comptant amb el suport de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

Inscripció i forma de pagament
La inscripció per a la jornada de formació ja està oberta i té un cost de 12€. El pagament s'haurà de realitzar a través de la web de la Càtedra en aquest enllaç: https://esdeveniments.uv.es/62592.

El termini per a inscriure's finalitzarà el dia 16 de març a les 23:59h. L'aforament serà limitat, per la qual cosa les places presencials disponibles podrien esgotar-se abans del final del termini d'inscripció.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors
Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels entrenadors a través de diferents iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.

WhatsApp Formació d'entrenadors
Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades de formació de València Basket poden enviar un WhatsApp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.