Valencia Basket reprén les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket, amb la Universitat de València. En esta ocasió serà David Soria l'encarregat d'estrenar esta activitat en 2024, que se celebrarà dijous que ve 25 de gener.

El tècnic compartirà els seus coneixements sobre “Objectius en Seleccions de Formació FEB”. Una xarrada que se celebrarà en la pista central de L’Alqueria des de les 20:30h a les 22:15h. També es podrà seguir en línia.

Com l'any passat, tots els inscrits rebran de part de David Calero, col·laborador de la Càtedra, material digital relacionat amb la temàtica tractada en el clínic. I com és habitual, les hores continuaran sent vàlides per als cursos d'entrenadors de FEB i FBCV.

Sobre David Soria
David Soria és un prestigiós entrenador espanyol amb experiència en Bàsquet de formació i, especialment, en les categories inferiors de la Federació Espanyola de Bàsquet. Des de 2012 porta exercint com a seleccionador de diversos combinats nacionals masculins des d'U14 fins a U16, especialment en tornejos. Ha dirigit la banqueta de la U16 masculina en un Europeu en tres ocasions, en 2015, 2016 i 2017 i es va proclamar campió d'Europa en 2016. Des de 2018 ha sigut responsable tècnic de diversos tornejos i entre 2018 i 2023 ha sigut coordinador tècnic de l'àrea esportiva de FEB per a les categories entre U12M i U15M. Respecte a la seua experiència entrenant en clubs, va entrar en el Reial Madrid en 1999, on va estar fins a 2006 i es va proclamar Campió d'Espanya, una vegada amb l'infantil masculí i dos amb el cadet masculí. Després d'una temporada sent el director tècnic de pedrera, va passar a estar tres temporades en el Bàsquet Fuenlabrada. Posteriorment es va incorporar com a seleccionador autonòmic de la Comunitat de Madrid, tres anys amb infantil i quatre com a cadet, aconseguint un Campionat i sis subcampionats. A més, és molt actiu participant en jornades de formació i en diversos campus de bàsquet.

Inscripció
La inscripció per a este clínic ja està oberta amb un preu de 12 euros per al públic general i de 8€ per als entrenadors que siguen membres d'un club. Es pot dur a terme en el següent enllaç.

Servei d'informació gratuït
El Whatsapp de Formació d'Entrenadors de València Basket tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:

  • Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  • Escriu "entrenador" per a sol·licitar el servei.
  • Accepta les bases legals.