L’Alqueria del Basket manté la seua aposta per oferir una formació d'entrenadors de màxim nivell oberta a tots. I si l'any passat ja es va fer un salt gràcies a l'acreditació universitària de les jornades per mitjà de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket amb la Universitat de València, enguany existirà un valor afegit: València Basket Coach Experience.

A l'opció habitual d'assistir als clínics, o presenciar-los de manera online a un preu de 12 euros, s'afig la possibilitat de millorar encara més la formació rebuda. Aquells que ho desitgen, podran optar per la Coach Experience, tenint accés d'aquesta manera a un entrenament complet desenvolupat en el Club abans del clínic, amb col·loqui al final del mateix amb l'entrenador que el dirigeix, tenint perquè l'opció de preguntar-li pel treball desenvolupat. Aquells que desitgen viure aquesta experiència podran fer-ho per només 6 euros més, és a dir, 18 euros la jornada completa.

Inici amb Ferrán Pizcueta el 21 d'octubre
No caldrà esperar molt per a viure la primera jornada de formació de la temporada. Dijous que ve 21 d'octubre s'iniciaran els clínics amb un ponent de molt de nivell, Ferran Pizcueta. L'actual tècnic de la pedrera taronja compartirà la seua experiència sobre el “Desenvolupament de les habilitats motrius genèriques i específiques amb intencionalitat tàctica previ al pensament tàctic i creatiu en el bàsquet.” Una xarrada que aprofundirà en la importància del desenvolupament motor previ a l'especialització primerenca en els esports col·lectius, que tindrà lloc en la pista central de L’Alqueria a les 20:30h.

Inicio con Ferrán Pizcueta el 21 de octubre
No habrá que esperar mucho para vivir la primera jornada de formación de la temporada. El próximo jueves 21 de octubre se iniciarán los clínics con un ponente de mucho nivel, Ferran Pizcueta. El actual técnico de la cantera taronja compartirá su experiencia sobre el “Desarrollo de las habilidades motrices genéricas y específicas con intencionalidad táctica previo al pensamiento táctico y creativo en el baloncesto.” Una charla que profundizará en la importancia del desarrollo motor previo a la especialización temprana en los deportes colectivos, que tendrá lugar en la pista central de L’Alqueria a las 20:30h.

Sobre Ferran Pizcueta
Amb experiència en Lliga EBA i Nacional com a entrenador i director tècnic en diferents clubs valencians, l'actual tècnic de pedrera de València Basket ha sigut també Director de les Acadèmies de Marina Ferragut, Víctor Claver i FP Unlimited Basketball. Entrenador en categories de formació FBCV i FEB, va ser responsable i professor de l'Àrea de Formació i Tàctica dels cursos d'entrenador de la Federació Valenciana i també va col·laborar en el scouting de la pedrera del FC Barcelona així com en el treball específic de jugadors i jugadores de diverses lligues professionals.

Coach Experience amb Héctor Rosa
Els inscrits que trien aquesta opció, estrenaran la Coach Experience amb un tècnic de la reconeguda experiència d'Héctor Rosa, actualment entrenador de la pedrera femenina en categoria júnior, el treball de la qual podran seguir en una sessió d'entrenament completa, al final de la qual podran dialogar amb ell i comentar tots els detalls que consideren. La Coach Experience començarà a les 19:15h en la pista central. La inscripció per al clínic i per a l'opció clínic + Coach Experience ja està oberta, i es pot dur a terme en el següent enllaç: https://esdeveniments.uv.es/72030/detail/jornadas-de-formacion-de-la-catedra-de-baloncesto-laalqueria-del-basket.-octubre-2021.html.