El Valencia Basket ha alçat el primer títol de lliga de la seua història i ho ha fet tancant per la via ràpida una final en la qual van posar el 2-0 a Salamanca després d'una gran remuntada. Perquè el Perfumeries Avinguda i la seua afició van creure en la victòria durant un poc més de 30 minuts apurant al màxim les seues opcions davant un rival que va saber esperar el seu moment.

La Fonteta serà l'escenari que aculla les celebracions d'aquesta gesta històrica de l'equip i cos tècnic al costat de l'afició. L'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament disponible.

El pavelló obrirà les seues portes el dilluns a les 19:00h de la vesprada i a les 20:00h començarà l'acte. En ell parlaran les protagonistes del títol de lliga i l'afició tindrà l'oportunitat de participar de primera mà. Tots aquells que desitgen fer preguntes a qualsevol de les 13 jugadores que formen l'equip o l'entrenador poden formular-les des d'aquest moment a través de Twitter amb l'etiqueta #PreguntaALasCampeonas i esmentant a @valenciabasket. En Facebook i Instagram podran fer-ho comentant la publicació que es pujarà al compte del Club. Es farà una selecció d'entre totes les preguntes enviades i les protagonistes les contestaran durant l'acte a la Fonteta. A més, hi haurà vídeos, convidats i moltes sorpreses més per a celebrar en gran aquest títol de lliga.