Arriba la sisena jornada de formació d'entrenadors d'aquesta temporada de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket amb la Universitat de València i el suport de CaixaBank. Una cita que tindrà com a protagonista a Joan Plaza dimecres que ve 23 de març. Els assistents rebran al costat de la seua inscripció una entrada per a la jornada del divendres 25 de la Copa de la Reina a la Fonteta.

Enguany, com una de les principals novetats, tots els inscrits a qualsevol de les dues opcions rebran material digital relacionat amb la temàtica tractada en el clínic. I com és habitual, les hores continuaran sent vàlides per als cursos d'entrenadors de FEB i FBCV, sent 4 les hores computables per jornada per a aquells que opten per la Coach Experience. Un nou salt de nivell per a oferir la formació més completa.

Joan Plaza compartirà els seus coneixements sobre “Vitals en defensa i prioritats del rebot”. Una xarrada que se celebrarà en la pista central de L’Alqueria a les 20:30h.

Sobre Joan Plaza
El técnico tiene una reputada experiencia como entrenador a nivel nacional e internacional, empezando desde abajo. Desde 1977 hasta 2000 entrenó en todas las categorías de formación nacionales, de prebenjamines a seniors e incluyendo una etapa con un equipo femenino. Sus primeros pasos en la élite fueron como técnico ayudante durante siete años, primero en el Joventut Badalona y después en el Real Madrid. Dio el salto a primer entrenador en el Real Madrid y pasó posteriormente por Cajasol Sevilla, Zalgiris Kaunas, Unicaja Málaga, Zenit St.Petersburgo y Real Betis Betis. Con estos equipos llego a participar en ocho Euroligas y cuatro Eurocups, siendo el primer entrenador español en jugar la Euroliga fuera de España. Además de todo esto posee un amplio palmarés: dos Ligas (española y lituana), dos Eurocup (llegando a jugar tres finales con tres equipos distintos) y una Supercopa en Lituania.

Coach Experience
A la opción habitual de asistir a los clínics en la pista central de la instalación, o presenciarlos de forma online a un precio de 12 euros con los mejores ponentes posibles, se añade la posibilidad de mejorar aún más la formación recibida. Aquellos que lo deseen, podrán optar por el Coach Experience, teniendo acceso a un entrenamiento completo desarrollado en el Club antes del clínic, con coloquio al final con el entrenador que lo dirige, teniendo pues la opción de preguntarle por el trabajo desarrollado. Una actividad coordinada por David Calero, coordinador de la Cátedra de Baloncesto. Aquellos que deseen vivir esta experiencia podrán hacerlo por solo 6 euros más, es decir, 18 euros la jornada completa.

Els inscrits que trien aquesta opció, viuran el Coach Experience amb Ramón Congost, entrenador de l'infantil B masculí. La sessió començarà a les 18:45h en la pista central.

Inscripción
La inscripción para este clínic ya está abierta con un precio de 12 euros y se puede llevar a cabo en el siguiente enlace https://esdeveniments.uv.es/80101/detail/jornadas-de-formacion-de-la-catedra-de-baloncesto-lalqueria-del-basket.-marzo-2022.html?private=885086fff3e7d9510126 .

Els assistents que contracten el Coach Experience rebran una entrada per a la jornada del divendres 25 de la Copa de la Reina a la Fonteta. D'aquesta manera, podran viure de manera gratuïta els partits de quarts de final que enfronten a Spar Girona i Movistar Estudiantes a les 18.30 hores i a València Basket i Casademont Saragossa a les 21.00 hores.

Servei d'informació gratuït
El Whatsapp de Formació d'Entrenadors de València Basket tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:

  1. Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  2. Escriu per a sol·licitar el servei.
  3. Accepta les bases legals.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors
Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels entrenadors a través de diferents iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.