Valencia Basket obri la seua cinquena participació en la Copa de la Reina, que enguany se celebra a Saragossa, enfrontant-se a Movistar Estudiantes en els quarts de final (dijous 30, 18.00 hores, Pavelló Príncep Felip, Teledeporte). El conjunt taronja arranca aquest camí il·lusionant amb el somni d'alçar un trofeu que se li ha resistit fins al moment.

València Basket ha viatjat a terres aragoneses amb l'equip al complet. Ja amb les jugadores que havien estat parades per lesió fa ben poc, com ho són Alba Torrens i Cristina Ouviña, el conjunt taronja afronta aquest objectiu sense absències. De les jugadores joves se sumen per a aquesta expedició Noa Morro, Elena Buenavida i Laia Lamana.

Després de quedar-se a les portes de la Final Four de l'EuroLeague Women, València Basket té una nova oportunitat de lluitar pel primer títol d'aquesta temporada i el que seria el primer de Copa. La secció femenina compta amb tres títols fins al moment: Eurocup Women 20-21, Supercopa LF Endesa 21-22 i SuperCup Women 21-22.

Per a alçar el títol de la Copa de la Reina, València Basket haurà de superar ni més ni menys que tres partits, començant pel primer del dijous. No obstant això, el premi que té multiplica la motivació per partida doble. El combinat de Rubén Burgos no només afegiria a la llista un trofeu que encara no ha aconseguit, sinó que a més tindria el bitllet directe per a disputar l'EuroLeague Women abans de finalitzar la temporada.

D'altra banda, destacar que entre els àrbitres elegits per la FEB per a dirigir la competició estaran dos àrbitres FBCV: Mikel Cañigueral i Francisco J. Zafra.