Reunida telemàticament en el matí d'aquest divendres, la Comissió Executiva de la FEB ha atorgat al València Basket Club l'organització de la Copa de S. M. la Reina per als dos pròxims anys. D'aquesta manera, les edicions de 2021 i 2022 es disputaran en el Pavelló Municipal Font de Sant Lluís, on es donaran cita els 8 millors equips al final de la primera volta per a lluitar sobre el parquet per tan prestigiós trofeu.

A través de la presentació d'un ambiciós projecte, el València Basket Club fa un nou pas al capdavant dins del seu creixement en el bàsquet nacional amb l'organització, per primera vegada en la seua història, d'un dels esdeveniments més atractius de les Competicions FEB, prenent així el relleu de Salamanca després de la reeixida edició. celebrada a la ciutat castellana el passat curs.

Al llarg dels pròxims dies es realitzarà el tradicional sorteig d'emparellaments per a la present edició de 2021 i que compta ja amb els seus huit equips classificats després de la disputa de la primera volta en la Lliga Femenina Endesa.

La competició donarà inici el dijous 4 de març amb els primers encontres de quarts de final i es prolongarà fins al diumenge 7 amb la disputa de la gran final en la qual coneixerem el nom del pròxim campió.

Equips participants
Perfumerías Avenida
València Basket
Spar Girona
Lointek Gernika
Movistar Estudiantes
Ciutat de La Laguna Tenerife
IDK Euskotren
Durán Maquinaria Ensino