Primera formació del mes de maig, nous aprenentatges. En aquesta ocasió, Luis Miguel Fuentes, entrenador amb àmplia experiència en categories de formació i membre de l'equip tècnic de seleccions en diferents categories durant diferents temporades amb la FBCV, ens va mostrar aquest dimecres una anàlisi metodològica de l'ús del bot i de les finalitzacions.

Davall l'atenció de més d'un centenar d'entrenadors, el tècnic va desenvolupar i va posar en context la teoria i la pràctica amb ús de materials alternatius. Gràcies a una gran bateria de tasques, vam poder reflexionar sobre detalls concrets del bot i com plantejar diferents accions que donen resposta a les necessitats bàsiques del bot o de les finalitzacions.

Aquestes seran les activitats previstes per al mes de juny del Programa de Formació Contínua per a entrenadors:

  • 7 de juny. Identificant situacions tàctiques defensives. Marc Castillo. Online
  • 13 de juny. Return to play després de lesió. Pablo Vázquez. Online

Totes aquestes activitats se celebraran en format online. Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.