Primer van ser LF Endesa i LF Challenge, i aquest cap de setmana ha sigut el torn de LF2. Totes les competicions nacionals femenines estan ja en marxa i no han pogut començar millor per als equips de la Comunitat Valenciana.

València Basket va descansar aquesta setmana en LF Endesa però ja acumula dues victòries en dos partits: davant IDK Euskotren i davant Spar Girona, un dels rivals més complicats.

També acumula un balanç de 2 de 2 el Nou Bàsquet Paterna en LF Challenge. Va debutar a casa amb triomf davant Celta Zorka Recalvi i aquest cap de setmana ha aconseguit la victòria en el seu desplaçament a Mataró.

I finalment, setmana d'estrenes en Lliga Femenina-2, amb el flamant campió de la Lliga Valenciana Femenina, Fustecma NBF Castelló, brindant-li a la seua afició un emocionant triomf davant Basket Almeda (76-74); i amb Picken Claret sumant la primera victòria a domicili a base d'una gran defensa contra GEIEG.

Els quatre representants de la Comunitat en les competicions nacionals han començat a marcar el camí. Un camí molt il·lusionant per al bàsquet femení en una temporada 2021-2022 en la qual el nombre d'equips en Sènior Femení en les Competicions FBCV ha experimentat un creixement extraordinari.