Lucía Gili, graduada en Psicologia amb màster en Psicologia i Coaching Esportiu i màster en Psicologia General Sanitària, amb experiència en diferents entitats esportives, va ser la ponent de l'activitat que es va desenvolupar aquest dilluns dins del Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV.

Durant el clínic es va aprofundir sobre inclusió, diversitat, respecte, igualtat i estereotips en l'esport. Amb aqueix punt de partida, realitzem diferents activitats per a posar en contacte als tècnics amb la temàtica a desenvolupar. A més, utilitzem el codi QR per a, de manera interactiva, endinsar-nos en realitats esportives entorn dels estereotips i la inclusió. D'altra banda, vam veure quin tipus d'estereotips i quines estratègies podem utilitzar a partir de l'exemple per a reaccionar davant aquestes situacions, concloent en la necessitat d'identificar els escenaris de violència i actuar sobre ells.

Aquesta ha sigut l'última activitat del mes de maig del Programa de Formació Contínua per a entrenadors. Aquesta mateixa setmana donarem a conéixer el nou calendari d'accions per als pròxims mesos.