Una temporada com la que estem vivint, amb més equips i jugadors/es que mai, mereix un final encara millor. I d'això s'encarregarà enguany el Trofeu Federació 2023, la competició que posarà el fermall d'or a l'extraordinari treball desenvolupat pels equips. Un final de festa per a continuar gaudint del bàsquet quan acabe la lliga. Acceptes el repte?

El Trofeu Federació 2023 ve amb una important novetat: la celebració de 3 edicions diferents:

  • Castelló
  • València
  • Alacant

La competició contempla totes les categories, des de Benjamí fins a Sènior, incloent també la categoria preinfantil per a ajudar als joves jugadors en la seua transició des de Minibasket fins a Infantil.

Mínim cost econòmic, lliure elecció de jugadors/es,… una competició a la carta, dissenyada perquè cada equip o entitat esportiva puga aconseguir els seus objectius en aquesta recta final de la campanya. Per a uns, serà gaudir un poc més d'una gran temporada de bàsquet; per a uns altres serà el primer pas per a començar a pensar ja en la composició dels equips de l'any que ve. Siga com siga l'objectiu, continua divertint-te amb el bàsquet de la mà d'aquesta competició que arrancarà a principis de maig i acabarà el mes de juny amb les finals pel títol.

El sistema de competició estableix una fase de grups en la qual es premia als millors equips amb la classificació per als huitens de final. A partir d'ací, avançarem en les eliminatòries fins a arribar a la final en cada categoria.

Inscripcions fins el 25 d'abril.

Descarrega't tota la informació
Accedeix al l'apartat web del Trofeu Federació 2023