Més de 550 jugadors/es procedents de clubs i entitats esportives de tota la Comunitat Valenciana van prendre part aquest passat diumenge en l'últim entrenament de la temporada del Programa de Tecnificació, la iniciativa que tots els anys desenvolupa la FBCV en col·laboració amb els clubs per a contribuir a la formació dels joves jugadors/es en la seua etapa més primerenca.

Con dos entrenadores/as y un máximo de 15 jugadores/as en cada grupo de trabajo, las sesiones de entrenamiento han permitido reunir en torno al baloncesto a jóvenes procedentes de diferentes entidades deportivas, entrenando conjuntamente y perfeccionando los fundamentos técnico-tácticos más importantes, al tiempo que también se ha desarrollado un trabajo sobre los valores y hábitos saludables.

L'Alcora, El Campello i Sedaví han sigut les tres seus en les quals s'ha desenvolupat el Programa de Tecnificació per a la generació Aleví 2010. En Aleví 2011 és on sempre existeix major volum de participants, amb grups de treball repartits entre les seus d'Alacant, Almassora, Bigastro, Elda/Monòver, Genovés, Guadassuar, Massanassa, Moncofa i Ondara. I finalment, els benjamins s'han sumat al Programa en aquesta segona part de la temporada dins de les seus d'Alacant, Borriana, Cullera, Moixent i València (Col·legi Ntra. de Loreto).

El Programa de Tecnificació finalitza els seus entrenaments però no així les seues activitats, ja que el diumenge 12 de juny celebrarà a Canals i Manises el tradicional Dia del Mini de Tecnificació per a les generacions 2011 i 2012.