Tant Ibertic com Valfortec ja estaven col·laborant amb el club altres temporades però enguany han volgut fer un pas més en la seua aposta pel patrocini al club tauleller. Luis García remarcava la importància de tots dos acords: “és molt important per a nosaltres que dues marques referents en els seus sectors com Valfortec i Ibertic aposten per nosaltres d'una manera tan clara”.

Tanto Ibertic como Valfortec ya estaban colaborando con el club otras temporadas pero este año han querido dar un paso más en su apuesta por el patrocinio al club azulejero. Luis García remarcaba la importancia de ambos acuerdos: “es muy importante para nosotros que dos marcas referentes en sus sectores como Valfortec e Ibertic apuesten por nosotros de una manera tan clara”.

La unió entre el TAU Castelló i Valfortec compta ja amb una llarga trajectòria, ja que pràcticament des que els taulellers van aconseguir ascendir a LEB Plata, la companyia presidida per Fidel Roig, va mostrar el seu suport de manera incondicional. Tot sembla indicar que el seus camins seguiran units per molt de temps.

L'empresa castellonenca de promoció d'energia fotovoltaica és present de manera activa en països com el Japó, Xile o el Regne Unit, sense oblidar el propi mercat domèstic. La immensa majoria de les plantes que s'executaran imminentment es localitzen a les províncies de Castelló, València i Huelva.