El Programa de Tecnificació de la FBCV ha inaugurat aquest passat cap de setmana el calendari d'activitats de la nova temporada 2022-2023, i ho ha fet amb un taller formatiu en el qual han participat tots els entrenadors del Programa en la present temporada.

L'activitat es va celebrar a la Casa Don Bosco de Godelleta i va estar dirigida pels coordinadors del Programa en les tres províncies i els responsables de l'Àrea Tècnica de la Federació, amb el director esportiu Israel Sanchis al capdavant.

Després d'abordar amb tot detall les normes i la metodologia de treball que se seguiran aquesta temporada en totes les seus del Programa de Tecnificació, es va realitzar un taller pràctic per a aprofundir en l'elaboració de les tasques que es desenvoluparan en totes les sessions d'entrenament d'aquesta campanya.

Des de l'Àrea Tècnica de la Federació s'ha expressat la seua gran satisfacció per la implicació mostrada per tots els entrenadors i l'excel·lent treball que estan duent a terme els coordinadors de les tres províncies.