La Diputació de València i la Diputació d'Alacant han convocat diferents subvencions a les que poden acollir-se els clubs i entitats esportives de la província:

Diputació de València

  • Subvencions als clubs esportius valencians per la participació dels seus equips en les competicions oficials d'àmbit nacional i/o internacional de caràcter no professional (accedir a la convocatòria).
  • Subvencions destinades a clubs, entitats esportives i federacions de la província de València per a la realització d'esdeveniments esportius especials, extraordinaris o anuals (accedir a la convocatòria).

Diputació d'Alacant

  • Pla d'Ajudes als Clubs i Entitats Esportives de la província d'Alacant per a la promoció i potenciació d'activitats i programes esportius, o la participació en competicions federades de caràcter oficial corresponents a la temporada esportiva 2020/2021 (accedir a la convocatòria).
  • Pla d'Ajudes als Clubs esportius de la província d'Alacant amb equips participants en Lligues Nacionals i Europees, de categoria sènior o absoluta, masculines i femenines, corresponents a la temporada esportiva 2020/2021 (accedir a la convocatòria).