La formació d'entrenadors segueix en primera línia. Els Cursos d'Entrenador FBCV Nivell 2 es preparen per a oferir a tots els inscrits un salt de nivell en els seus coneixements de les diferents àrees que engloben la labor d'un entrenador de bàsquet: formació del jugador, direcció d'equips, tàctica d'atac i defensa, bases de l'entrenament i l'aprenentatge esportiu,… un total de 575 hores de formació que t'acreditaran per a dirigir equips en les principals categories del bàsquet de la Comunitat Valenciana.

A més, amb les facilitats que aporten els continguts impartits 100% online (únicament els exàmens seran presencials). Aquests continguts s'impartiran a través de dues vies:

  • Vídeo-presencial: classes telemàtiques en directe del professor de cada assignatura.
  • No Presencial: continguts accessibles a través de l'Aula Web FBCV, sense horari prefixat i amb avaluacions periòdiques tipus Test.

En el moment de la inscripció, l'alumne/a haurà de triar la seu on realitzarà l'examen d'entre les diferents opcions disponibles. A més, es triaran també els dies en què es rebrà la formació vídeo-presencial (en dimarts i dijous o en dissabtes).

Inscripcions fins a la data d'inici, el pròxim 14 de novembre, o bé fins que s'esgoten les places disponibles.

Informació i inscripcions Cursos d'Entrenador