L’Alqueria del Basket continua demostrant que la seua aposta per la formació va molt més enllà de la pista. La Càtedra de Bàsquet és una de les seues múltiples eines i dins de molt poc arriba una jornada organitzada al costat de la Universitat de València i la ASEPREB (Associació Espanyola de Preparadors Físics de Bàsquet). Aquestes formacions transversals, que arranquen la seua tercera temporada, arriben totes les àrees que envolten al nostre esport. En el primer seminari d'enguany, la Preparació Física de la pedrera serà la protagonista.

El dissabte 17 de desembre de 9 a 14h, diversos experts en aquesta matèria compartiran els seus coneixements sobre “La preparació física de pedrera des d'un abordatge multidisciplinari: aplicacions pràctiques en pista”. Es podrà seguir tant de manera presencial com online. L'objectiu és oferir recursos i estratègies en l'àmbit en qüestió, sempre aplicat a l'esport de formació i d'elit.

El seminari començarà amb la ponència de Nacho Palmero, preparador físic en la pedrera del València Basket. És llicenciat en Ciències de l'Esport amb un màster en recuperació funcional de l'activitat física i l'esport. A més, és entrenador de bàsquet nivell 2. Ell parlarà sobre “Programació i aplicació en pista”.

Després d'un descans serà el torn de Miriam Martí, preparadora física i fisioterapeuta en el NB Torrent i la FBCV. És graduada per la Universitat de València en Preparació Física i Fisioteràpia i té un màster en tècniques osteopàtiques de l'aparell locomotor. Martí parlarà sobre “Readaptació i aplicació de la força”.

Inscripción y forma de pago
La inscripción ya está abierta y tiene un coste de 30 euros. 15 euros para los alumnos de la Universitat de València. El pago se deberá realizar a través de la web de la Universitat de València en este enlace: https://esdeveniments.uv.es/90988/detail/jornadas-de-formacion-de-la-catedra-de-baloncesto-lalqueria-del-basket-diciembre-2022.html.

WhatsApp Formació d'entrenadors
Los entrenadores interesados en recibir información sobre las próximas jornadas de formación de Valencia Basket, tanto de entrenadores como de áreas transversales, pueden enviar un WhatsApp solicitándolo de forma totalmente gratuita al 683 16 83 11:

  1. Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
  2. Escriu "entrenador" per a sol·licitar el servei.

3. Accepta les bases legals.