El Programa de Tecnificació de la FBCV viurà un dels caps de setmana més intensos de la temporada. D'una banda, les tres seleccions de la Comunitat Valenciana es concentraran per a seguir amb la seua preparació del Campionat d'Espanya. I d'altra banda, hi haurà Jornada de Tecnificació per a totes les generacions: 2010, 2011 i 2012. Un cap de setmana molt complet per a la formació dels jugadors/es.

Les seleccions Infantil i Cadet es reuniran a Calp i a Dénia, mentre que l'Aleví ho farà a Pego. Tot això gràcies a la implicació tant dels respectius Ajuntaments com dels clubs locals, els qui venen secundant constantment el treball que desenvolupen les seleccions autonòmiques.

Mentrestant, les Jornades de Tecnificació compliran amb el seu objectiu de portar la formació dels jugadors/es a tots els racons de la Comunitat, entrenant en les respectives seus de cada generació. En 2010 serà a Sedaví, El Campello i l'Alcora. En 2011 s'entrenarà a Massanassa, Alacant, Almassora, Moncofa, Genovés, Guadassuar, Ondara, Monòver i Bigastro. I en 2012 les seus són Cullera, Moixent, Alacant, Borriana i el Col·legi Ntra. Sra. de Loreto de València.