Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora i la inauguració del nou Pavelló Municipal de Meliana, en la localitat es preparen per a gaudir del bàsquet femení amb el torneig Schneider Electric Meliana Cup.

Patrocinat per l'empresa Schneider Electric i l'Ajuntament de Meliana, aquest torneig organitzat pel Bàsquet Club Meliana té com a objectiu promoure l'esport femení i fomentar la consciència sobre la sostenibilitat en l'esport.

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 4 i 5 de març a la ciutat de Meliana i es convida a tots els clubs de bàsquet femení de la Comunitat Valenciana a inscriure als seus equips Alevins per a unir-se a la diversió. El termini d'inscripció s'estén fins al 15 de febrer, dirigit específicament a equips de bàsquet femení alevins que participen tant en el nivell de promoció com en iniciació al rendiment nivell 2 durant la temporada 2022/23.

Aquest torneig s'espera que siga una gran oportunitat per a les jugadores joves de mostrar les seues habilitats i competir contra alguns dels millors equips de la Comunitat. A més, també és una oportunitat per a promoure el bàsquet femení i el municipi de Meliana com a destinació turística.

La Schneider Electric Meliana Cup contará con árbitros FBCV y se desarrollarán actividades paralelas para promover la conciencia sobre la sostenibilidad en el deporte, como talleres y charlas con expertos en el tema. Y por último, para dar la posibilidad a más gente de participar de la fiesta del baloncesto, el domingo 5 de marzo se celebrará una competición de 3×3 mixto donde será obligatorio que al menos un jugador en pista sea mujer. La participación en este torneo será totalmente gratuita y abierto a jugadores en edad benjamín, alevín, infantil y cadete.

Per a qualsevol dubte, pots contactar amb l'organització a través del correu electrònic [email protected] o en les xarxes socials del Club.