El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV va tancar el mes de novembre amb un nou clínic online en el qual van participar més de 125 tècnics i que va estar a càrrec de Quique Roig, coordinador de Seleccions Autonòmiques de la Comunitat Valenciana, entrenador superior i amb àmplia experiència tant en categories de formació com en equips de Lliga EBA.

Durant l'activitat, centrada en la presa de decisió defensiva, Quique Roig va aprofundir sobre la necessitat d'adquirir bons hàbits defensius, destacant dos detalls principals a tindre en compte sempre: l'orientació (mans i cames) i l'ús de les mans defensives.

També es van analitzar diferents tasques defensives amb diverses preses de decisions amb l'objectiu de millorar detalls concrets (individuals) que ajuden col·lectivament al grup. I finalment, el tècnic va voler posar l'accent en la necessitat de crear espais d'autonomia defensiva des de categories molt primerenques que faciliten que el jugador identifique, sobre la base de les seues característiques i l'estructura de joc que es definisquen, quina acció li és més senzilla per a resoldre els problemes que li plantegem.

En els pròxims dies es publicarà el calendari d'activitats del Programa de Formació Contínua per a entrenadors dels mesos de desembre i gener.