El Nou Bàsquet Femení Castelló va fer la seua posada de llarg el passat cap de setmana a la seua casa, en el seu pavelló, en Grapa. Els diferents equips van anar eixint, un a un, per a tindre el protagonisme desitjat. Van eixir desfilant davant l'afició amb un ball que tenien preparat al costat dels seus entrenadors per al goig de les mares i pares. L'últim esglaó va ser per al primer equip, el que milita en Lliga Femenina 2, que va eixir amb els jugadors més xicotets, els del baby bàsquet.

La festa va ser completa en Grapa ja que tots dos partits, els dos que es van disputar en pista per part dels dos sènior, es van forjar amb sengles victòries. Primer va ser torn per al sènior nacional que va guanyar al Burjassot, mentre que el primer equip va véncer al Grup Barna també per a recuperar el lideratge.

Quan van finalitzar totes les presentacions, i amb això tots els balls que tenien preparats, es va realitzar un ball grupal entre tots els components del club castellonenc, així que es va poder veure a jugadores del benjamí i de l'infantil ballant amb les del primer equip.

Després de tot l'espectacle, no es va moure ni una agulla del pavelló. Les jugadores, i també els familiars, es van quedar en Grapa per a fer costat al primer equip en el duel de lliga. Sens dubte un partit molt emocionant que va acabar decantant-se per a les locals, en un dels encontres ajustats i apassionants dels que fan afició.