Diumenge passat 12 de novembre en el Pavelló 1 del Poliesportiu Derramador d'Ibi, el CB Teixereta va presentar davant més de 500 espectadors als seus 12 equips, des de la categoria Benjamín a la Sènior i totes amb equips masculins i femenins, amb més de 150 jugadors (escoles apart). Entre ells, es va emportar una gran ovació la “sorpresa” de la presentació, el nou equip del Club, els “Ball Angels”, format per xics del CPEE Sanchis Banús i del Col·legi Salesià del municipi.

El club va poder comptar amb la presència de nombroses autoritats, entre les quals es trobaven el regidor d'Esports de l'Excm. Ajuntament d'Ibi, Ramón Cintas, i el delegat de la FBCV a Alacant, Juan Miguel Sila, els qui van fer lliurament, al costat del nou president Rubén Arroyo, d'un ram de flors a l'anterior directiva encapçalada per Mari Carmen Quiles, expresidenta del club, Remedios Martínez, exvicepresidenta, i Asun Bañón, qui segueix com a Tresorera en l'actual directiva. A més, es va entregar una samarreta en agraïment als seus molts anys en el club a Juan Carlos Mira.

Després d'això, el vicepresident del club, David Martos, va donar un xicotet discurs d'agraïment als assistents i a tots els amants del bàsquet a Ibi i va demanar ajuda per a completar a la directiva en diferents labors d'organització ja que, va assegurar, tota ajuda és poca amb tants jugadors i equips.

L'acte va acabar amb la foto oficial del club i tot seguit el Júnior Masculí Preferent va jugar un partit de Lliga davant el Mútua Llevant Nou Bàsquet Alcoi.