El CBF Port Sagunt va celebrar diumenge passat 27 de novembre en el Pavelló José Veral la seua festa de presentació per a la temporada 2022-2023 amb un excel·lent ambient en les graderies i convidats estel·lars.

El CBF Port Sagunt té rècord de jugadores per a aquest curs de basket amb més de 135 jugadores en 10 equips federats i 2 escolars, reafirmant la tendència a l'alça del club porteny, amb 3 equips competint en Nivell 1 (Cadet, Aleví i Benjamí) i amb el seu equip Júnior brillantment classificat per a haver sigut partícip de la Copa Preferent.

Després de la presentació del 1r equip del club, el Sènior El Cortijo Andaluz, líder provisional del seu grup de Sènior Autonòmic, es va produir l'entrada d'escena de la gran estrela de la vesprada, Anna Gómez, ex-capitana del València Basket, una referència dins del panorama femení valencià, que després de 18 anys en l'elit va penjar les botes el passat estiu després de ser protagonista dels majors èxits del club taronja. Gómez, un espill per a qualsevol xiqueta que inicia el seu camí en el bàsquet, va ressaltar davant el nombrós públic assistent la importància de generar un sentiment de família i de pertinença en els clubs de formació i va valorar el paper fonamental dels pares en el procés formatiu de les jugadores.

Després de les paraules d'Anna Gómez, van tindre el seu torn d'intervenció Mar Antoni i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, Francisco Javier Timón, que van destacar el gran moment del CBF Port Sagunt i l'excel·lent labor de jugadores, entrenadors, pares, directiva i patrocinadors, tots remant en una mateixa direcció. Cal ressaltar també l'assistència en els prolegòmens de la presentació de l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, que per motius d'agenda només va poder estar a l'inici de l'acte.

Després de la presentació, Anna Gómez va tornar a convertir-se en la gran protagonista de la jornada amb allau de fotos i autògrafs amb les jugadores del CBF Port Sagunt, que van poder compartir unes hores amb una de les seues jugadores més admirades.