La lliga avança i ja tenim noves competicions que arriben a l'equador de la 1a Fase. Es tracta d'Infantil i Cadet Nivell 1.

És Infantil Femení la competició que es mostra molt més igualada de cara a la segona volta. En el cas del Grup A perquè hi ha empat pel lideratge entre Fundació València Bàsquet 2000 i Kelme Picken Claret; i en el cas del Grup B pels partits que resten per disputar i dels resultats dels quals depén que es comencen a aclarir les opcions de classificació per al Campionat Autonòmic. CB Sant Blas Alacant sembla que ix amb avantatge en haver-se imposat aquest cap de setmana a Maristes València en partit avançat.

En la resta de competicions sí que existeixen equips clarament al comandament dels seus grups respectius. En Cadet Masculí, Vaillant Godella i Fundació València Bàsquet 2000 dominen com a únics invictes; i en Cadet Femení, fan el propi València Basket i Picken Claret.

Potser l'única incertesa la trobem en Infantil Masculí, on mmUPB Gandia marxa amb pas ferm i sense conéixer la derrota en el Grup B però en el Grup A és mNexus Godella qui entra com a líder en la segona volta en espera del partit que li resta per disputar a València Basket.

Descarrega l'App Oficial FBCV i segueix tots els resultats.