Este passat cap de setmana es va completar la primera volta en Infantil i Cadet Nivell 1. Tot això dins d'una primera fase en la qual es decidiran els equips que competiran pel títol en el Campionat Autonòmic.

Després de les cinc primeres jornades disputades, en tots els grups resisteix invicte el líder. En Cadet Masculí es tracta de València Basket i CB L'Horta Godella. En el Grup A són Fundació València Bàsquet 2000, Amics Castelló i CD Don Bosco València els que ocupen les places que ara mateix també donarien accés al Campionat Autonòmic, mentre que en el Grup B ho aconseguirien Seguros Meridiano Lucentum Alacant, Hotels Medina Benidorm i CB Alginet.

En Cadet Femení, Valencia Basket mantiene el liderato del Grupo A seguido por Picken Claret, NBF Castelló y CB L’Horta Godella. En el Grupo B, CB San Blas Alicante es el único imbatido con Fundación Valencia Bàsquet 2000 y Lucentum Alicante empatados a puntos y CB Jorge Juan Verde Amix ocupando la cuarta plaza.

València Basket i CB L'Horta Godella repeteixen la seua sòlida posició en Infantil Masculí, cadascun d'ells encapçalant un dels grups. En el Grup A, molta igualtat entre els tres equips perseguidors: Fundació València Bàsquet 2000, Moyex EB Vila real i Kelme Picken Claret. I en el Grup B, ocupen les altres places classificatòries els equips CA Montemar, Seguros Meridiano Lucentum Alacant i CBI Elx.

València Basket i El Pilar són els imbatuts en Infantil Femení. En el Grup A caminen l'aguait Kelme Picken Claret, Nou Bàsquet Femení Castelló i CBA Godella; mentre que en el Grup B la classificació està molt apretada entre Giticsa UBF Torrent, CB Sant Blas Alacant i CB Terralfàs.

Segueix tots els resultats i classifcacions amb l'App Oficial FBCV.